Bilde viser traktor med skuffe som måker snø

Snørydding og snøbrøyting

Trenger du snørydding av parkeringsplass, industriområde eller foran kontorbygg? Vi har mange års erfaring med brøyting i Oslo, og tilbyr komplett snørydding – fra snøbrøytingen og snøfresing til flytting, fjerning og bortkjøring av snø, alt ettersom hva dine behov er.

Vi har maskiner som enkelt håndterer større brøyteoppdrag, som opphauging, vekkhauging og bortkjøring av snø, enten til et egnet sted på den aktuelle eiendommen eller til egne godkjente depoter for snø. Dette gjør oss til det perfekte alternativet for bedrifter, organisasjoner og borettslag som trenger snøbrøyting på områder som ikke kan måkes for hånd.

Før vi starter snøbrøytingen utarbeider vi et brøytekart sammen med kunden, slik at det ikke skal være noen tvil om hvilke områder kunden ønsker brøytet og hvor snøen skal fjernes. Denne avtalen holder vi oss til gjennom hele vintersesongen.

Snømåking og lignende tjenester Maskinell SnøService AS tilbyr:

✔ Flytting og bortkjøring av snø

✔ Skraping av is såle

✔ Strøing og salting

Kunder som allerede er fornøyde med vår snøbrøyting inkluderer Aker Brygge, Varemessa på Lillestrøm og Myrens Verksted.

Bilde viser traktor med plog fra MSS

Vi tilbyr maskinell snøbrøyting i hele Stor-Oslo.  Før vi starter brøytingen utarbeider vi brøytekart sammen med kundene slik at det ikke skal være tvil om hva vi skal brøyte og hvor vi skal brøyte. Denne avtalen holder vi oss til gjennom hele vintersesongen.

Å brøyte snøen høyt nok er vanskelig, traktor med skjær har begrenset opphaugings høyde. Trenger du hjelp til opphauging kan vi med våre andre maskiner være behjelpelig.

Ved vekkhauging flytter vi snøen til et annet egnet sted internt på den aktuelle eiendommen. Kontakt oss så snart ditt midlertidige depot på eiendommen er fylt opp, så kommer vi med våre maskiner

Vi har egne godkjente depoter for snø. Har du f.eks. parkeringsplassen eller et annet uteareal som er fylt opp med snøhauger kjører vi bort snøen til våre godkjente depoter.

Når vi kommer med våre snøfresere, freser vi snøen ut av avtalt areal. Gjerne over gjerder o.l.

Vi har maskiner og utstyr til å takle vanskelige forhold når det kommer til is og såle.