Trenger dyktige snøbrøytere

 

– Vi er stadig på jakt etter dyktige brøytere, med egen maskin, som kan levere kvaliteten MSS-Maskinell SnøService står for. Vi trenger folk som er pliktoppfyllende og effektive, og som har lyst til å jobbe i ordnede former med brøyting og snømåking i Oslo-området.

 

Det sier driftsleder Geir Hagadokken hos MSS-Maskinell SnøService AS (MSS AS), som kan friste med svært gode betingelser og ordninger.

 

Snart 40 år

MSS AS har nært 40 års erfaring med maskinelt vedlikehold av utearealer. Selskapet ble etablert i 1979, og har hovedsakelig borettslag, eiendomsselskaper og næringsanlegg på kundelisten.

– Hvis området er klart for maskinell snørydding, ja da er vi klare til å rydde, sier driftsleder Geir Hagadokken.

MSS AS har i dag en fast stab på 10 – 12 ansatte, og leier inn mellom 60 og 80 brøytere i høysesongen.

 

Her kan du lese om Kristian, en av våre brøytere.

 

Gode betingelser

Hagadokken kan friste med svært gode betingelser og ordninger.

– Vi vet å ta vare på alle. Våre brøytere får betaling som tåler sammenligning, matordning, og muligheter for overnatting om det skulle være behov for det, sier driftslederen, som understreker at selskapet er stolte av oppdragene, kundene og snøbrøyterne sine.

– Vi kan tilby forutsigbare avtaler med klartekst og et godt beredskapssystem med tidlig innkalling, sier Hagadokken, og forteller at MSS får sanntids værmeldinger direkte fra Meteorologisk Institutt.
– Vi har også døgnåpen telefon til kontoret ved snøfall.
Nye sjåfører får opplæring fra erfarne snøbrøytere og fadderordning.
Gode rutiner for befaring og opplæring i forkant av sesongen
– Vi har et eget verksted, som er åpent under brøytinger. Vi har alltid reservetraktorer tilgjengelig, og parkeringsområdet er både låst og videoovervåket.

Ønsker du å søke sjåførstilling hos oss? Ta kontakt nedenfor.

[caldera_form id=»CF5ac4dfe3bb1f9″]