Bilde viser traktor som henter grus med ei skuffe

Trenger dyktige snøbrøytere

 

– Vi er stadig på jakt etter dyktige brøytere, med egen maskin, som kan levere kvaliteten MSS-Maskinell SnøService står for. Vi trenger folk som er pliktoppfyllende og effektive, og som har lyst til å jobbe i ordnede former med brøyting og snømåking i Oslo-området.

Det sier driftsleder Haakon Chr Haneborg hos MSS-Maskinell SnøService AS (MSS AS), som kan friste med svært gode betingelser og ordninger. Haakon treffer du på tlf. 23 14 17 90 eller på post@mssas.no

Over 40 års erfaring

MSS AS har over 40 års erfaring med maskinelt vedlikehold av utearealer. Selskapet ble etablert i 1979, og har hovedsakelig borettslag, eiendomsselskaper og næringsanlegg på kundelisten.

– Hvis området er klart for maskinell snørydding, ja da er vi klare til å rydde, sier Haakon

MSS AS har i dag en fast stab på 10 – 12 ansatte, og leier inn mellom 50 og 60 brøytere i høysesongen.

Gode betingelser

Haakon kan friste med svært gode betingelser og ordninger.

  • Vi vet å ta vare på alle. Våre brøytere får betaling som tåler sammenligning, matordning, og muligheter for overnatting om det skulle være behov for det, sier den daglige lederen, som understreker at selskapet er stolte av oppdragene, kundene og snøbrøyterne sine.
  • Vi kan tilby forutsigbare avtaler med klartekst og et godt beredskapssystem med tidlig innkalling, sier Haakon, og forteller at MSS får sanntids værmeldinger direkte fra Meteorologisk Institutt.
  • Vi har også døgnåpen telefon til kontoret ved snøfall.
  • Nye sjåfører får opplæring fra erfarne snøbrøytere og fadderordning.
  • Gode rutiner for befaring og opplæring i forkant av sesongen.
  • Vi har et eget verksted, som er åpent under brøytinger. Vi har alltid reservetraktorer tilgjengelig, og parkeringsområdet er både låst og videoovervåket.