Bilde viser traktor som henter grus med ei skuffe

Om Oss

MSS-Maskinell Snøservice AS startet opp i 1979 og har siden den gang opparbeidet spesialkompetanse på vedlikehold av uteareal. I dag har selskapet vokst til å være blant de største og mest moderne aktørene i vår bransje lokalisert i Osloområdet.

Blant våre oppdragsgivere finner du eiendomsselskaper, næringseiendommer, sameier og borettslag lokalisert i Oslo og i nærliggende kommuner. Vi leverer skreddersydde løsninger tilpasset kundenes krav, ønsker og behov. Med en stor og moderne maskinpark, utfører vi alle våre oppdrag raskt, effektivt og i høy kvalitet.

Vår faste stab består av 10 ansatte, som tar seg av det daglige arbeidet året rundt. I vinterhalvåret benytter vi oss også av ca. 60 innleide snøkjørere, hvor hver enkelt av de har egne reserver som kan kalles ut når snømengden blir for stor.

Vår bedrift er på vakt 24 timer i døgnet, hele året rundt. For våre kunder betyr det at de har en dedikert ressurs, som hele tiden følger med på værutviklingen i forbindelse med brøyting, strøing eller salting. Den som er vaktansvarlig, har ansvaret for å kalle ut mannskapet når behovet er som størst.

Vårt hovedkontor er lokalisert i Gamle Leirdalsvei 14 på nedre Furuset/Alnabru. Der har vi også et eget verksted for brøytemaskiner og utstyr, slik at vi kan ivareta driftssikkerheten til vår egen maskinpark, til enhver tid. I tillegg til vårt hovedkontor har vi også flere utposter med traktorer og håndbrøytere, de viktigste utpostene er lokalisert på Fornebu og Mastemyr.

Vår bedrift er stolt leverandør av ulike tjenester knyttet opp imot vedlikehold av næringseiendommer, borettslag/sameier og uteareal. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har behov for en profesjonell leverandør av tjenester innen:

– Snørydding
– Feiing
– Garasjevask
– Snøbrøyting
– Strøing
– Salting
– Skraping av is-såler

MSS-Maskinell Snøservice AS – Vi vedlikeholder ditt uteareal, uansett årstid.

Gruppebilde ansatte i MSS

MSS-Maskinell Snøservice AS er Miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Vi er stolte over å være Miljøfyrtårn, som innebærer at vi systematisk arbeider med miljøtiltak i hverdagen, at vi oppfyller miljøkrav, at vi gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og at vi sikrer et godt arbeidsmiljø.

Kredittrating

«Vi er ratet av Bisnode, Dun & Bradstreet, til beste kredittverdighet»

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt i dag om du har noen spørsmål om våre tjenester