Rengjøring i stor stil

18. mai kommer MSS Maskinell SnøService As (MSS) til Aasen Garasjelag for årets vår-rengjøring. Joar Strømseng er styreleder, vaktmester og altmuligmann i Garasjelaget som ligger i Sandakerområdet i Oslo.

Anlegget huser 125 plasser, og Joar Strømseng har blant annet ansvaret for at de drøye fire tusen kvadratmetrene i garasjesameiet blir «renvasket» en gang i året.

Lite snø, men skittent

– Vi leier inn MSS hvert år. Det er jo gjerne i løpet av vinteren at all skitten samler seg, så vi avtaler storrengjøringen utpå vårparten, som regel i mai, når vi er ferdig med snø og slaps.  I år har det jo vært lite snø, men behov for en grundig vask av anlegget er det uansett, forteller Joar.

Vått og rent

– MSS er effektive og raske. Hele garasjeanlegget er vasket i løpet av en dag. Vi sender ut varsel til samtlige eiere og minner om at alt som ikke tåler vann må flyttes opp fra gulvet siden vi har boder tilknyttet garasjeplassene. Det er mye finstøv som samler seg i løpet av et år, og det trengs mye vann for å få fjernet alt. Da blir det blir vått, men det blir veldig rent også!

Gunstig pris og godt samarbeid

Vi er ett av flere garasjeanlegg i området, og første gangen vi brukte MSS var etter en henvendelse fra dem i 2015, i forbindelse med at de vasket andre anlegg i nærområdet. Hver vår får vi en henvendelse fra dem om vi ønsker å vaske i år også. Så avtaler vi dato, og de er alltid fleksible.

Vi er kjempefornøyd med samarbeidet, det har aldri vært noe problem. En gang opplevde vi at sprinkelanlegget ble utløst ved et uhell. Det var heller ikke noe vanskelig å få ryddet opp i etterpå, og skapte ingen diskusjoner eller ubehageligheter. Prismessig er MSS også svært gunstig. Så vi er like fornøyd, år etter år vi, avrunder Joar.  

Les også «Rask og effektiv garasjevask».

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email