Bilde viser traktor som henter grus med ei skuffe
feiing

Vårrengjøringen er i full gang

Etter en vinter med mye snørydding og strøing er vi i MSS nå godt i gang med å gjøre byens gater skinnende rene og fine igjen etter en lang vinter. Akkurat nå har vi flere maskiner og mange ansatte ute på vårrengjøring.

Våren er høysesong for feiing og vasking av utearealer. Det er mye grus, støv og skitt som er nødvendig å få bort etter en lang vinter. Med våre moderne feiemaskiner fjerner vi effektivt all strøgrus som

har samlet seg opp.

Om sommeren har også mange av kundene våre avtale om fast renhold av uteplasser, gågater, fortau, parkeringsplasser og parkeringsanlegg. I garasjeanlegg samler det det seg mye skitt og svevestøv, som er viktig å få vekk.

Vedlikeholdsfeiing/renholdsavtale

Vi tilbyr også vedlikeholdsfeiing gjennom sommerhalvåret. Har du en slik renholdsavtale med oss sikrer du et ryddig, pent, godt og rent utemiljø – hele sommerhalvåret. Det vil glede alle som bor og ferdes i området. Felles for alle våre kunder, er at de ønsker et godt utemiljø.

Plenklipping

plenklipping

Etter hovedrengjøringen i gater og parkeringsanlegg tar vi frem hageverktøyet vårt. Vi har gressklippere som passer perfekt til å klippe så vel store som små arealer. Vi har også topp moderne verk

tøy som vi klipper og trimmer hekker med. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger hjelp til hagestellet.

Garasjevask

I garasjeanlegg samler det seg gjerne både skitt og svevestøv som er viktig å få vekk. Vi har kompetansen, mannskapet og utstyret som gjør garasjeanlegget gullende rent og støvfritt,

sier driftsleder Geir Hagadokken hos MSS.

Noen lar være å ta den store garasjevasken fordi de tror det må være tilgjengelige sluk for å få vekk vannet. Det er ikke riktig. Vi suger opp alt vannsølet og transporterer det ut til en rensecontainer. Der renser vi vannet og tar med oss skitten, forteller Hagadokken. Litt avhengig av hvor stor garasjeanlegget er, blir vi som oftest ferdig på noen timer.

Garasjevask

 

Kontakt oss


Share this post