Bilde viser traktor som henter grus med ei skuffe
Bilde viset mobil, pc og nettbrett

Vi har fått ny nettside

Velkommen til vår nye nettside og nye hjem på internett. Vi er stolte og svært fornøyd med å ha modernisert oss og nå fått en mobiltilpasset nettside, sier daglig leder Ole-Tormod Amundrød.

Vårt mål med denne nye nettsiden er at den skal gi deg som bruker og kunde en bedre opplevelse i møte med oss. Vi håper du vil oppleve at det er enkelt å finne frem til tjeneste vi tilbyr og at det er enkelt å komme i kontakt med oss. Du vil med andre ord finne enkel og oversiktlig informasjon om hva vi i MSS-Maskinell SnøService AS gjør, hvem vi er og hvor vi holder til.

På den nye nettsiden vil vi informere om tjenestene vi tilbyr og nyheter knyttet til vår bransje. Etter hvert har vi også lyst til å vise deg noen av de mange jobbene vi gjør. Vi håper at du enkelt finner frem til den informasjonen som er relevant for deg.
Den største forskjellen på ny og gammel nettside er at vi nå har fått en responsiv nettside. Det betyr at den tilpasser seg alle skjermstørrelser og kan leses både på pc, mobil og nettbrett.

I tillegg har vi også fått en nyhetsside som vi ønsker å bruke til å gi deg innblikk i hvordan vi jobber, nyheter i bransjen og andre aktuelle saker.

Vi håper at dere som kunder, leverandører og samarbeidspartnere er like fornøyde med siden som vi er.

Share this post