Bilde viser traktor som henter grus med ei skuffe
Bilde viser en mann som bruker strøkassa

Bruk strøkassa som førstehjelp

Vi har plassert 250 slike strøkasser ute hos kundene våre rundt om i hele Oslo, sier Tore Unnerud. – Tanken er at du skal bruke de som førstehjelp – inntil vi kommer med våre strøbiler.
Er du redd for at nestemann som passerer det glatte partiet skal skli og falle rett utenfor inngangsdøra på jobben din? Se i så fall etter våre utplasserte strøkasser og bruk dem som førstehjelp. Ta også en ekstra sjekk av om du har strøavtalen i orden.


Bruk strøkassa som førstehjelp

Tenk så ergerlig om en av dine ansatte, eller en av kundene dine skulle falle og brekke en arm eller et bein fordi det var såpeglatt ved inngangspartiet hos deg. Med strøkasse og strøavtalen i orden setter du HMS i høysetet for både ansatte, kunder og forbipasserende. Vi overlater ikke ansvaret til deg, men tanken er at du skal bruke strøkassa som førstehjelp inntil vi kommer med våre strøbiler.


Strøkassene er fylt opp – bruk dem

Alle våre utplasserte strøkasser skal nå være fylt opp med fin grus. Vi er opptatt av HMS for alle som ferdes langs fortauer og ved våre kunders eiendommer. Har du ikke allerede bestilt en slik strøkasse fra oss kan du gjøre det nå. Kontakt oss her.
Brøyting, strøing og salting

Vi i MSS-Maskinell SnøService AS jobber kontinuerlig gjennom hele vinteren med å holde avtalte arealer ryddet og rene for snø. Vi brøyter, strør og salter for bedrifter, borettslag, sameier, private og offentlige anlegg. Med våre spesialmaskiner og topp moderne utstyr kommer vi til på de vanskeligste og trangeste stedene.

 

                                                                               

Tore Unnerud har fylt opp 250 slike strøkasser med fin grus.                   Bruk grusen i kassa som førstehjelp – inntil vi kommer med våre strøbiler.

Share this post