[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=»Snørydding og snøbrøyting» google_fonts=»font_family:Raleway%3A100%2C200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800%2C900|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_column_text]Snøbrøyting:

Vi tilbyr maskinell snøbrøyting i hele Stor-Oslo.  Før vi starter brøytingen utarbeider vi brøytekart sammen med kundene slik at det ikke skal være tvil om hva vi skal brøyte og hvor vi skal brøyte. Denne avtalen holder vi oss til gjennom hele vintersesongen.

Opphauging:

Å brøyte snøen høyt nok er vanskelig, traktor med skjær har begrenset opphaugings høyde. Trenger du hjelp til opphauging kan vi med våre andre maskiner være behjelpelig.

Vekkhauging:

Ved vekkhauging flytter vi snøen til et annet egnet sted internt på den aktuelle eiendommen. Kontakt oss så snart ditt midlertidige depot på eiendommen er fylt opp, så kommer vi med våre maskiner.

Bortkjøring av snø:

Vi har egne godkjente depoter for snø. Har du f.eks. parkeringsplassen eller et annet uteareal som er fylt opp med snøhauger kjører vi bort snøen til våre godkjente depoter.

Snøfresing:

Når vi kommer med våre snøfresere, freser vi snøen ut av avtalt areal. Gjerne over gjerder o.l.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»1161″ img_size=»large»][/vc_column][/vc_row]